Univerzalni ekološki gel za pranje veša 1500 ml Freshbubble

1,980.00 дин.

Univerzalni ekološki gel za pranje veša
  • Prirodna osnova i aroma esencijalnih ulja
  • Za osetljivu kožu
  • Bezbedan za dečiji veš

Pred vama je apsolutno prirodan gel za pranje veša, bezbedan čak i za dečiji veš. U osnovi našeg gela je vrlo mekan i bezbedan penoobrazovač iz kokosa i glukoze. Proizvođači ovog brenda su i sami roditelji, i znaju da je zdravlje naše dece najvažnija stvar na svetu.

Univerzalni gel za pranje veša odgovara bilo kom tipu tkanine. Čini stvari mekanim sa laganom aromom svežine. U osnovi proizvoda su meki i bezbedni površinski aktivni sastojci – penoobrazovači iz kokosa i glukoze. Gel ne ostaje na vešu, u potpunosti se ispira. Pri kontaktu sa vodom je ne zagađuje i čuva prirodnu sredinu. U proizvodnji koristimo energetski efikasne i štedljive tehnologije – gel se proizvodi hladnom metodom. Mere predostrožnosti: čuvati na temperaturi od 5 do 25 stepeni. Držati van domašaja dece. U slučaju kontakta sa očima odmah isperite vodom. U slučaju gutanja obratite se lekaru i pokažite mu pakovanje proizvoda. (Prekopirati misiju)

Primena: Poklopac gela služi kao merna čaša. Jedan poklopac (čaša) = 60ml.

Preporuke za upotrebu u veš mašini: Za malo prljav veš je potrebno 40ml. Za umereno prljav veš 60ml. Za veoma prljav veš 90ml. Ako je mašina potpuno puna potrebno je +40ml.

Ručno pranje: Potrebno je 60ml na 10 litara vode. Temperatura pranja je od 30 do 90 stepeni, u zavisnosti od toga koliko je prljav veš.

Količina: 1500ml

Rok trajanja: 2 godine

Нема на залихама

Шифра производа: 088374 Категорије: , , Ознаке: , , , ,

Опис

Sastav: Aqua (Вода), Sodium Coco-Sulfate (ПАВ на основе кокосового масла), Sodium citrate (Цитрат натрия), Hydrogenated starch hydrolysate (Растительный сорбитол), Coco-glucoside (Мягкий ПАВ из кокосового масла), Sodium Chloride (Соль морская), Xanthan Gum (Ксантановая камедь), Sodium Benzoate (Бензоат натрия), Potassium sorbate (Сорбат калия), Citric acid (Лимонная кислота).

Додатне информације

Тежина 1500 g

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “Univerzalni ekološki gel za pranje veša 1500 ml Freshbubble”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.