Ekološki gel za pranje veša bez aroma 1500 ml.

1,980.00 дин.

  • Prirodna osnova
  • Za osetljivu kožu
  • Bezbedan za dečiji veš

Ovaj gel je dizajniran za osobe osetljive na čak i najdelikatnije arome. Nakon pranja odeća miriše na veoma čisto i ništa više. Idealan je za osobe koje pate od različitih alergija i malu decu.

Ekološki gel za pranje veša bez arome odgovara bilo kom tipu tkanine. Čini stvari mekanim sa laganom aromom svežine. U osnovi proizvoda su meki i bezbedni površinski aktivni sastojci – penoobrazovači iz kokosa i glukoze. Gel ne ostaje na vešu, u potpunosti se ispira. Pri kontaktu sa vodom je ne zagađuje i čuva prirodnu sredinu. U proizvodnji koristimo energetski efikasne i štedljive tehnologije – gel se proizvodi hladnom metodom. Mere predostrožnosti: čuvati na temperaturi od 5 do 25 stepeni. Držati van domašaja dece. U slučaju kontakta sa očima odmah isperite vodom. U slučaju gutanja obratite se lekaru i pokažite mu pakovanje proizvoda. (Prekopirati misiju)

Primena: Poklopac gela služi kao merna čaša. Jedan poklopac (čaša) = 60ml.

Preporuke za upotrebu u veš mašini: Za malo prljav veš je potrebno 40ml. Za umereno prljav veš 60ml. Za veoma prljav veš 90ml. Ako je mašina potpuno puna potrebno je +40ml.

Ručno pranje: Potrebno je 60ml na 10 litara vode. Temperatura pranja je od 30 do 90 stepeni, u zavisnosti od toga koliko je prljav veš.

Količina: 1500ml

Rok trajanja: 2 godine

SKU: 088602 Categories: , ,

Description

Sastav: Aqua (Вода), Sodium Coco-Sulfate (ПАВ на основе кокосового масла), Sodium citrate (Цитрат натрия), Hydrogenated starch hydrolysate (Растительный сорбитол), Coco-glucoside (Мягкий ПАВ из кокосового масла), Sodium Chloride (Соль морская), Xanthan Gum (Ксантановая камедь), Sodium Benzoate (Бензоат натрия), Potassium sorbate (Сорбат калия), Citric acid (Лимонная кислота).

Additional information

Weight 1500 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ekološki gel za pranje veša bez aroma 1500 ml.”

Your email address will not be published.