Ekološki izbeljivač za veš Freshbubble 500 gr.

630.00 дин.

Ekološki izbeljivač za veš Freshbubble

Izbeljivač Freshbubble će vratiti vašem vešu snežno beli izgled. Prilagođen je za izbeljivanje tkanine i uklanjanje fleka različitog porekla: vino, kafa, krv, masni sosevi, prljavština, mastilo, fleke od trave i crvenog voća.

Za bele i svetle tkanine:

  • Deluje nežno, ne oštećujući vlakna tkanine. –
  • Uklanja neprijatne mirise. –
  • Ne sadrži otrovan hlor, izbeljuje isključivo zahvaljujući aktivnom kiseoniku. –
  • Ne izaziva koroziju bubnja veš mašine. –
  • Omekšava vodu. –
  • Biorazgradiv.

Nije potrebno ključanje vode, efektan je i pri temperaturi od +50 stepeni.

Mere predostrožnosti: držite van domašaja dece. U slučaju kontakta sa očima odmah isperite sa vodom. u slučaju gutanja – obratite se lekaru i pokažite mu pakovanje proizvoda.

(Misija)

Primena: Pranje teških fleka: Preporučuje se da se pomeša izbeljivač (1-2 merne kašike) sa malom količinom tople vode, i meša dok se ne stvori gusta pena. Nanesite penu na fleku i lagano utrljajte, ostavite na sat vremena, a potom operite veš na uobičajen način.

Mašinsko pranje: dodajte jednu mernu kašiku (25g) u odeljak za prašak za veš. Za uklanjanje teških fleka dodajte dve merne kašike (50g).

Ručno pranje: u potpunosti rastvorite 1 mernu kašiku (25g) u 10 litara tople vode, a potom dodajte neophodnu količinu praška za veš.

Potapanje veša pre pranja: u potpunosti rastvorite 2 merne kašike 50g) u 10 litara tople vode. Veš držite potopljen u vodi najduže 2 sata.

Шифра производа: 874698 Категорије: , , Ознаке: , , , , , , , , ,

Опис

Sastav: Sodium Percarbonate (Перкарбонат натрия), Tetra-acetyl Ethylene Diamine (and) Sodium Carboxymethylcellulose (Отбеливающий агент), Sodium Coco-Sulfate (Натуральный ПАВ)

Додатне информације

Тежина 500 g

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “Ekološki izbeljivač za veš Freshbubble 500 gr.”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *