O mene

Ne mogu više da gledam koliko lažnih informacija i mitova „šeta po gradu“, kako su žene i muškarci zbunjeni velikim izborom i ne zanju gde da počnu, kako decu previše tretiraju agresivnom kozmetikom, kako ljudi ulaze u radnju i pitaju: imate li šampon bez sulfata ili obožavam kokosovo ulje za lice….Ili kako domaća firma promoviše silikonski proizvod kao organski

Ko sam ja i šta radim ovde

Prvo i osnovno pre 8 godina sam se zaljubila u prirodnu kozmetiku jer mi je ona bila spas. Prirodna kozmetika i nega kože na eco način su postali deo mog života i neka vrsta hobija.

U to vreme sam radila kao Zamenik direktora za razvoj novih zemalja Start Up projekta u jednoj većoj ruskoj korporaciji za proizvodnju prirodnih suplementa i kozmetike. I sve više i više sam ulazila u prirodnu priču. Jer kada hobi i posao idu zajedno onda ti napreduješ velikim koracima.

Na poslu sam najviše sarađivala sa Ministarstvom zdravlja zemalja kao što su Tajland, Vijetnam, Indonezija, Malezija i Srbija jer je registracija proizvoda bila deo mog posla. Tamo sam počela da sve više učim o sastavima proizvoda.

Svih ovih 8 godina pratim svetske trendove u kozmetici, poznate specialiste u dermatologiji, eco blogere i naravno rusku tradicionalnu i eco industriju.

Trenutno sam upisana na studije za Specijalistu „kozmetologije i kozmecevtike (kozmetika i farmacija)“ u najprestižnijem institutu Dom Ruske Kozmetike u Moskvi.

Disclaimer: Ja nisam doktor, nisam kozmetičar ali mnogo čitam i ne želim da budem žrtva marketinga. Da li ste sa mnom na putu otvaranja očiju?

 

Od danas ću ja biti sa Vama na Instagram stranici Kedrove Priče i zajedno ćemo pokušati da pratimo i učimo o ECO best beauty trendove.