AKCIJA! Besplatna dostava za porudžbinu preko 3000 dinara 🚚

Univerzalni ekološki gel za pranje veša 1500 ml Freshbubble

1,980.00 рсд

Univerzalni ekološki gel za pranje veša
  • Prirodna osnova i aroma esencijalnih ulja
  • Za osetljivu kožu
  • Bezbedan za dečiji veš

Pred vama je apsolutno prirodan gel za pranje veša, bezbedan čak i za dečiji veš. U osnovi našeg gela je vrlo mekan i bezbedan penoobrazovač iz kokosa i glukoze. Proizvođači ovog brenda su i sami roditelji, i znaju da je zdravlje naše dece najvažnija stvar na svetu.

Univerzalni gel za pranje veša odgovara bilo kom tipu tkanine. Čini stvari mekanim sa laganom aromom svežine. U osnovi proizvoda su meki i bezbedni površinski aktivni sastojci – penoobrazovači iz kokosa i glukoze. Gel ne ostaje na vešu, u potpunosti se ispira. Pri kontaktu sa vodom je ne zagađuje i čuva prirodnu sredinu. U proizvodnji koristimo energetski efikasne i štedljive tehnologije – gel se proizvodi hladnom metodom. Mere predostrožnosti: čuvati na temperaturi od 5 do 25 stepeni. Držati van domašaja dece. U slučaju kontakta sa očima odmah isperite vodom. U slučaju gutanja obratite se lekaru i pokažite mu pakovanje proizvoda. (Prekopirati misiju)

Primena: Poklopac gela služi kao merna čaša. Jedan poklopac (čaša) = 60ml.

Preporuke za upotrebu u veš mašini: Za malo prljav veš je potrebno 40ml. Za umereno prljav veš 60ml. Za veoma prljav veš 90ml. Ako je mašina potpuno puna potrebno je +40ml.

Ručno pranje: Potrebno je 60ml na 10 litara vode. Temperatura pranja je od 30 do 90 stepeni, u zavisnosti od toga koliko je prljav veš.

Količina: 1500ml

Rok trajanja: 2 godine

Out of stock

SKU: 088374 Categories: , , Tags: , , , ,

Description

Sastav: Aqua (Вода), Sodium Coco-Sulfate (ПАВ на основе кокосового масла), Sodium citrate (Цитрат натрия), Hydrogenated starch hydrolysate (Растительный сорбитол), Coco-glucoside (Мягкий ПАВ из кокосового масла), Sodium Chloride (Соль морская), Xanthan Gum (Ксантановая камедь), Sodium Benzoate (Бензоат натрия), Potassium sorbate (Сорбат калия), Citric acid (Лимонная кислота).

Additional information

Weight 1500 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Univerzalni ekološki gel za pranje veša 1500 ml Freshbubble”

Your email address will not be published. Required fields are marked *