AKCIJA! Besplatna dostava za porudžbinu preko 3000 dinara 🚚

Ekološki osveživač vazduha “Jelka i bor” 300 ml

659.00 рсд

U osnovi osveživača vazduha Freshbubble su samo prirodne komponente: etarska ulja koja eliminišu neprijatan miris, osvežavaju prostoriju I daju aromu.

Gusta aroma smole bora i jelkinih iglica učiniće da se osećate kao da šetate šumom.

Sprej je pogodan za kupatilo i WC, takođe za osvežavanje životnog i poslovnog prostora, salona, prodavnica, itd. Osvežava i aromatizuje prostor.

NE sadrži gasove: propelente, naftne destilate, ftalate, amonijak, sintetičku aromu.

Bezopasan za upotrebu osim u prisustvu individualne intolerancije. Ne preporučuje se da se koristi na tkaninama, hromiranim I drvenim površinama zbog promene boje I fleka.

Preporuka za upotrebu: usmerite osveživač na gore, naprskajte 2 do 3 puta u prostor, držeći bocu u vertikalnom položaju.

SKU: 313736 Categories: ,

Description

Sastav: Aqua (Вода), Pentylene Glycol (Пентиленгликоль), Abies sibirica Oil (Эфирное масло пихты), Vanillin (Ванилин), Zinc Ricinoleate (and) Aqua (and) Tetrasodium Glutamate Diacetate (and) Propanediol (Сорбент натурального происхождения), Benzyl Alcohol (Бензиловый спирт), Pinus Silvestris Oil (Эфирное масло сосны), Citric acid (Лимонная кислота), Sodium Benzoate (Натрия бензоат), Potassium sorbate (Калия сорбат)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ekološki osveživač vazduha “Jelka i bor” 300 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *