AKCIJA! Besplatna dostava za porudžbinu preko 3000 dinara 🚚

SAUNE I FITO-KADE TRENUTNO NISU DOSTUPNE! 

Zbog trenutne političke situacije, nismo u mogućnosti da uvozimo kedrove saune i fito-kade. Ti proizvodi spadaju pod sankcije Evropske Unije koje se odnose i na isporuku i na tranzit kroz zemlje Evropske Unije. Mi tu robu uvozimo iz Rusije. Takođe nismo ni u mogućnosti da vam kažemo cenu proizvoda trenutno, dok se ne omogući uvoz. 

Nadamo se smirivanju situacije i da ćemo uskoro moći da Vas obavestimo da su ti proizvodi ponovno dostupni. 

Pratite naš sajt kedrovaprica.rs i instagram @kedrova_prica_  za dalja obaveštenja. Uvek nam možete pisati na e-mail: kpdorcol@gmail.com za dodatna pitanja.

Hvala Vam na interesovanju.

Vaša Kedrova priča

Nudimo Vam da se upoznate sa kedrom kroz naše saune.

Tradicija ruske banje i saune u Rusiji traje nekoliko stoleća, a saune koje mi nudimo su postale popularne nedavno zahvaljujući isceliteljki Praskovji, koja je pomoću kedrove saune i mešavine sibirskih trava izlečila svog muža sa čudnom dijagnozom gde je bila očekivana amputacija.

 

Od modela koji mi imamo na lageru, nudimo 2 varijante sauna koje odgovaraju zahtevima za profesionalnu upotrebu i kadu za kupanje koja se puni ledenom odnosno hladnom vodom te upotpunjuje tretman u sauni ne samo u nasim saunama nego i u vasem salonu ili spa kompleksu.

Sauna za dve osobe

               

Dimenzije: 140*150*78

Sauna za jednu osobu

Dimenzije: 140*100*78    

Kada za kupanje

   

Dimenzije: 120*120*78cm