fbpx

AKCIJA! Besplatna dostava za porudžbinu preko 3000 dinara 🚚

Prirodni prašak za mašinu za sudove POJAČANA FORMULA 1kg

1,870.00 рсд

Ekološki prašak za sudove POJAČANA FORMULA. Količina za 100 pranja!

Prašak za sudove sa pojačanom formulom za mašinsko pranje prilagođen je za pranje veoma prljavih sudova. Kada je mašina na pola puna ili sudovi nisu vrlo prljavi, svejedno mora da se iskoristi čitava tableta za mašinsko pranje sudova – što je neracionalno. Kako biste uštedeli možete da pokušate da polomite tabletu na dva dela (što baš i nije toliko lako). Zbog ovoga je racionalnije i lakše koristiti prašak za mašinsko pranje. Ovo ne utiče na efektivnost rada mašine, ali je muke i truda znatno manje.

Organski površinski aktivni sastojci – penoobrazovači u sastavu praška omogućavaju bolje pranje sudova. Formula u osnovi praška je prisutna i aktivna u toku čitavog ciklusa pranja u mašini – od početka do kraja.

Aktivna formula sa enzimima u sastavu praška:

  • čisti sudove do sijanja
  • uklanja zagađenje skrobom i proteinima
  • produžava životni vek mašine za sudove
  • biorazgradiva je

 

Način primene:  Pre nego što stavite sudove u mašinu, isperite ostatke hrane sa veoma prljavih sudova. Sudove u mašini rasporedite tako da su veoma prljavi sudovi u centru, a veći, visoki predmeti bliži ivicama.
Sipajte prašak u poseban odeljak u mašini (obično odgovara odeljku za tablete). Za srednje prljave sudove dovoljna je 1 kašika za 1 ciklus pranja. Izaberite odgovarajući program i upalite mašinu. Za jako prljave sudobe povećajte dozu. Jedno pakovanje praška je dovoljno za 100 ciklusa pranja. Merna kašika se nalazi unutar pakovanja. Pratite i pridržavajte se preporuka i uputstva za upotrebu svoje mašine.  

Ne preporučujemo pranje pozlaćenih ili farbanih sudova u mašini, niti pozlaćene, farbane i drvene pribore za jelo. Takođe, u mašini ne treba prati kristal, porcelan niti pribor sa tankim srebrnjanjem. Predmete od srebra, aluminijuma i nerđajućeg čelika perite posebno da biste izbegli tamnjenje ostalih sudova.

Preventivne mere: Čuvajte na temperaturi od 5 do 25 stepeni i van domašaja dece. U slučaju dodira sa očima odmah isperite vodom. U slučaju gutanja – obratite se lekaru i pokažite mu pakovanje proizvoda.

 

Sredstva za kuću Freshbubble napravljeni su koristeći bezbedne sastojke brinući o sadašnjosti i sa mišlju o budućnosti. Koristeći naše proizvode za čišćenje kuće, vi dajete svoj doprinos u očuvanju planete. Vreme je da vodimo male eko bitke za čistiju budućnost. Voda je najbitniji resurs na planeti, neka zauvek bude čista za našu decu i sve buduće generacije!

 

 

 

 


Kedrova priča – mesto gde ZDRAVA NEGA počinje
PROBRANA – BEZBEDNA – DELOTVORNA
Organska – veganska – nije testirana na životinjama – bez štetne hemije – bez silikona – ekološka – biorazgradiva ambalaža – bezbedni sastojci – aktivna kozmetika

 

Opis

Sastav: Sodium citrate, Sodium hydrocarbonate, Sodium percarbonate, Citric acid, Sodium Chloride, MGDA-Na3, Tetraacetyl Ethylene Diamine, Fatty Alcohol Ethoxylates, Enzymes.

Dodatne informacije

Težina 1000 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prirodni prašak za mašinu za sudove POJAČANA FORMULA 1kg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični proizvodi